Preguntas frecuentes

A todos nos surgen mil dudas cuando hablamos de energía. Consulta aquí las respuestas a las preguntas frecuentes que recibimos. Quedamos a tu disposición para lo que necesites.

Aún no soy cliente Icon

Aún no soy cliente

Podremos ajustar la potencia que necesites según tu consumo, así nos aseguramos de que no pagas de más.

Si no tens subministrament de llum o gas en la teva llar o negoci, tramitarem un alta. Per a això, necessitarem el CIE (certificat d'instal·lació elèctrica que et farà un electricista) i que demanis el CUPS a la distribuïdora. Sabem que és un procés complicat, telefona'ns al 900 373 997 / 93 134 34 17 i t'ajudarem en tot el procés.

IBAN és l'acrònim de International Bank AccountNumber (número de compte bancària internacional) i és un codi bancari que serveix per a identificar cada compte corrent de manera única. És una combinació de 24 dígits i lletres i comença amb ÉS.

El número CUPS, (Codi Universal de Punt de Subministrament) és el número identificador del teu comptador de llum o gas. El número de CUPSapareix en totes les teves factures, normalment en la secció e3 “Detalls del teu contracte”. És una combinació de 20 dígits i lletres i comença amb ES. Exemple: ES0031405975439005QM0F

Donar-te d'alta amb Energia Blanc-i-Blava és més fàcil del que t'imagines. Necessitem algunes dades personals i el número identificador del teu comptador de llum o gas, conegut com el número CUPS*. El número de CUPS apareix en totes les teves factures, normalment en la secció e3 “Detalls del teu contracte”. És una combinació de 20 dígits i lletres que comença per ES. Exemple: ES0031405975439005QM0F També necessitarem el teu compte bancari per a domiciliar la teva factura mensualment. Et demanarem el codi IBAN que identifica el teu compte bancari. Ho trobaràs en tots els teus rebuts o en el teu portal online. És una combinació de 24 dígits i lletres i comença amb ÉS.

Ya soy cliente Icon

Ya soy cliente

Sí, no hay problema. Podemos nombrar al inquilino como usuario del suministro y al propietario como titular de este.

Posa't en contacte amb nosaltres i la intentem solucionar al més aviat possible. Telefona'ns al 900 730 185 de dilluns a divendres de 9 a 18h o escrivint-nos a l'info@energiablanciblava.com. En el cas que sofreixis un tall de subministrament contacta amb la teva distribuïdora.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si et sorgeix qualsevol dubte, trucant gratis al 900 373 997 de dilluns a divendres de 9 a 18h o escrivint-nos a info@energiablanciblava.com

Des de gener de 2019 tot estarà gestionat de forma automàtica. Mentrestant, has de comunicar la teva lectura a la distribuïdora, apuntant la lectura del teu comptador en el paper que deixen o trucant-los per telèfon. Amb l'aplicació mòbil Yoleogas, podràs pujar una fotografia del teu comptador i nosaltres ens encarreguem de recollir la informació.

Les factures s'envien mensualment al teu portal en línia o per correu electrònic si ho prefereixes. El seu remitent serà Nexus Energia, proveïdors de Energia Blanc-i-Blava.

Si, no hi ha problema. Podem nomenar a l'inquilí com a usuari del subministrament i al propietari com a titular d'aquest.

Sobre Nosotros Icon

Sobre Nosotros

No creemos en contratos largos ni complicados. Puedes irte cuando quieras, lo que significa que haremos todo lo posible para asegurarnos de que te quedes.

No, en cap cas, ja que usem la mateixa instal·lació. Només estàs canviant de comercialitzador de la teva llum i/o gas a Energia Blanc-i-Blava.

Nosaltres ens encarreguem de parlar amb el teu proveïdor actual per a fer el canvi a Energia Blanc-i-Blava. L'única cosa que has de fer és facilitar-nos les teves dades perquè puguem començar amb el canvi.

No, en cap cas et quedaràs sense servei. Nosaltres farem els tràmits amb el teu proveïdor d'energia actual i et notificarem quan estiguis donat d'alta amb Energia Blanc-i-Blava.

Són molts els beneficis de Energia Blanc-i-Blava pels quals val la pena canviar-se, contacta'ns i t'explicarem què guanyaràs si et canvies ara.

Formar part de Energia Blanc-i-Blava és fàcil, ja que hem simplificat el procés de canvi. Pots donar-te d'alta de forma ràpida en línia seguint uns senzills passos o telefonant al 900 373 997 / 93 134 34 17.

Qualsevol persona que senti els colors i resideixi en el territori Español pot contractar EnergiaBlanc-i-Blava per a la seva llar o negoci, exceptuant el servei de gas per a Illes Balears i Canàries.

Energia Blanc-i-Blava pot ser contractada per totes les llars i negocis d'Espanya, exceptuant el servei de gas per a Illes Balears i Canàries.